Keuken 3D ontwerpen

Keuken 3D ontwerpen? Ontwerp je keuken in 3D. Makkelijk, snel en zonder dat u kennis van keukens nodig hebt. Zo krijgt u een beter beeld hoe u uw keuken wilt hebben.

Start met het ontwerpen van uw keuken >>

Keukenbrochure inspiratie?

Om inspiratie op te doen voor wat er in uw keukenruimte past en een idee te krijgen van de gemiddelde prijzen is het zeer aan te raden om eens door verschillende keukenboeken te bladeren.

Heeft u geen behoefte aan een lange zoektocht en bent u gewoon benieuwd hoeveel een keuken bij een bepaalde keukenwinkel kost?  Kijk dan zeker eens in een van deze boeken om deze vraag te beantwoorden!

Kies zelf keukenbrochures en ontvang thuis >>

 

Keuken 3D ontwerpen

keuken 3d ontwerpen

Het lijkt moeilijk maar is vrij simpel, dit programma is speciaal gemaakt voor huishoudens die geen kennis hebben van keukens of keuken ontwerpprogramma’s. U hoeft ook geen technische kennis te hebben om het ontwerpprogramma te gebruiken.

Een keuken 3D ontwerpen is super makkelijk. Het programma is eigenlijk gemaakt voor iedereen die een nieuwe keuken wil en graag zelf wil ontwerpen.

U hoeft er niet bij na te denken en ontwerpt al snel een keuken in 3D die in uw ruimte past. Door de 3 dimensionale tekening ervaart u meteen hoe de keuken er in werkelijkheid uit zou kunnen gaan zien.

Zelf een keuken ontwerpen

Iedereen kan dus een keuken ontwerpen. U begint met de maatvoering aan te geven van uw keuken. Daarna kunt u eenvoudig ramen en deuren toevoegen aan uw keuken. Zo krijgt u echt een goed beeld van uw droomkeuken. Als u de juiste maten invoert is de ruimte gelijk aan de echte ruimte. U kunt zo heel realistisch uw keuken samenstellen.

Wanneer u de ramen en de deuren heeft toegevoegd aan uw keuken, kiest u een kleur, model keukenfront en een werkblad. Het plaatsen van de kasten kan nu beginnen. Eenvoudig sleept u de kasten naar de plek in de keukenruimte. Heeft u een foutje gemaakt?

Een grote of juist een kleine kast die je niet wilt kun je ook verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen aan voorbereiding, is nadenken over welke apparatuur u in de keuken wenst en wat de maten zijn van de beschikbare ruimte.

Keuken3Dontwerpen.nl is speciaal gemaakt om je nieuwe keukenplannen vorm te geven. En om te kijken of uw ideeën überhaupt wel in uw ruimte passen Het helpt u om gemakkelijker een keuken uit te zoeken waarnaar u opzoek bent. Voorbereiding is het halve werk. Probeer het nu ook eens uit op uw tablet.

Begin met ontwerpen >> of ontvang  gratis keukenbrochures >> thuis.

Deze brochures zijn geheel vrijblijvend en sommigen bevatten leuke kortingcoupons. Weet u nog niet precies hoe uw keuken er uit moet komen te zien? U kunt alvast een een aantal keukenontwerpen in 3D bekijken.

Bekijk hier vast wat voorbeelden >>  van keukenontwerpen in 3D of bekijk hier >> de goedkoopste keukens.