3D keukenplanner gebruiken

3D keukenplanner gebruiken? Hoe werkt deze gratis 3D keukenplanner? Dit programma is speciaal voor de consument ontworpen. U hoeft geen enkele kennis te hebben van een keuken om een mooi ontwerp te maken.

Klik hier voor de start van de 3D keukenplanner >>>

Het enige dat u hoeft te weten is de maatvoering van uw keukenruimte waar de keuken in komt te staan. Het programma tekent de muren voor u en zet de deuren en ramen er in. Zo maakt u ook een simpel 3 dimensionaal keukenontwerp.

3D keukenplanner gebruiken

Het keukenontwerpprogramma is gebaseerd op de muren van uw keukenruimte. Als u de maatvoering van de muren weet en waar de ramen en deuren zitten, kunnen we aan de slag. Eerst geeft u uw lengtemaat van uw muren aan: daar waar de keuken ontworpen moet worden.

Vervolgens sleept u heel makkelijk de onderkasten naar de plek waar ze moeten komen te staan. U kiest een kleur en type keukenfront en een werkbladkleur en het keukenontwerp is klaar. Apparatuur zit automatisch al in de kasten, inclusief de maatvoering hiervoor. Ontwerp hier uw eigen keuken.

Uw eigen keukenontwerp getekend in tien minuten!

Keukenboeken aanvragen?

3D keukenplanner gebruikenInspiratie opdoen voor uw keukenruimte? Bekijk alvast wat mooie keuken ontwerpen en laat ze op uw deurmat vallen. Bestel honderden pagina’s met nieuwe keukens.

Kies en ontvang gratis pakket >>