Keuken 3D ontwerpen

Keuken 3D ontwerpen? Ontwerp uw keuken in 3D. Zonder dat u enige kennis van keukens nodig heeft. Op deze manier kunt u uw wensen makkelijk en snel in beeld brengen.

Start met het ontwerpen van uw keuken >>>

Keukenbrochure inspiratie?

Om inspiratie op te doen voor wat er in uw keukenruimte past en een idee te krijgen van de gemiddelde prijzen, is het aan te raden om eens door verschillende keukenboeken te bladeren.

Heeft u geen behoefte aan een lange zoektocht, maar bent u benieuwd hoeveel een keuken bij een bepaalde keukenwinkel kost? Kijk dan eens in een van deze boeken om deze vraag te beantwoorden.

Kies zelf keukenmagazines en ontvang thuis >>>

Keuken 3D ontwerpen

keuken ontwerpen

Met dit programma kunt u gemakkelijk en snel thuis uw keuken ontwerpen. Technische kennis is niet nodig.

Een keuken 3D ontwerpen is gemakkelijk. Het programma is eigenlijk gemaakt voor iedereen die een nieuwe keuken wilt en graag zelf wilt ontwerpen.

Het ontwerp is binnen 10 minuten klaar. Door de drie dimensionale tekening ervaart u meteen hoe de keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Zelf een keuken ontwerpen

Iedereen kan met deze tool een keuken ontwerpen. U begint met de maatvoering aan te geven van uw keuken. Daarna kunt u eenvoudig ramen en deuren toevoegen.

Zo krijgt u een goed beeld van uw keuken. Als u de juiste maten invoert is de ruimte gelijk aan de echte ruimte. U kunt zo heel realistisch uw keuken samenstellen.

Wanneer u de ramen en de deuren heeft toegevoegd aan uw keuken, kiest u een kleur, model, keukenfront en een werkblad. Het plaatsen van de kasten kan nu beginnen. Eenvoudig sleept u de kasten naar de plek in de keukenruimte.

Heeft u een foutje gemaakt? Alle aanpassingen kunnen ook weer verwijderd worden. Het enige wat u hoeft te doen aan voorbereiding, is nadenken over welke apparatuur u in de keuken wenst en wat de maten zijn van de beschikbare ruimte.

Keuken3Dontwerpen.nl is speciaal gemaakt om je nieuwe keukenplannen vorm te geven. En om te kijken of uw ideeën in uw ruimte passen.

Het helpt u om gemakkelijker een keuken uit te zoeken waar u naar opzoek bent. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Probeer het nu ook eens uit op uw tablet.

Begin met ontwerpen of ontvang  gratis keukenbrochures thuis.

Deze brochures zijn geheel vrijblijvend en sommigen bevatten leuke korting- coupons. Weet u nog niet precies hoe uw keuken er uit moet komen te zien? U kunt alvast een een aantal keukenontwerpen in 3D bekijken.

Bekijk hier vast wat voorbeelden van keukenontwerpen in 3D –

of bekijk de goedkoopste keukens >>>