Keuken 3D ontwerpen Ikea

Keuken 3D ontwerpen Ikea? Bij Ikea is het mogelijk om uw droomkeuken online te ontwerpen. U hoeft uw bank niet af. Met deze planner kunt u niet alleen de keukenruimte inrichten met een keuken.

Ik ontvang liever eerst keukenbrochures >>

Ontvang gratis keukenbrochures ter inspiratie of bekijk hier >> keukens goedkoper dan Ikea.

De planner van Ikea zit vol mogelijkheden niet alleen de keuken kan u inrichten ook voor de woonkamer, garderobekaste is deze geschikt. Na het afronden van uw ontwerp kunt u eenvoudig het ontwerp opslaan of naar uzelf mailen.

Keuken 3D ontwerpen Ikea

Uw droomkeuken in 4 stappen ontwerpen bij Ikea

Stap 1 invoeren keukenmaten

Het ontwerpen begint allemaal met een lege keukenruimte. De maten van de ruimte dient u als eerste in te voeren. De keukenmaten worden gebruikt om de keukenruimte zo goed mogelijk in te richten.

U kunt dan de daadwerkelijke ruimte online gaan invullen naar eigen wens. Zorg er wel voor dat de metingen juist zijn!

Stap 2 ontwerpen van de keuken

U kunt beginnen met ontwerpen! De ruimte is af en leeg, u kunt nu vanaf het begin uw keuken samenstellen tot uw droomkeuken.

Er kan gekozen worden uit verschillende stijlen uit de keukencollectie van Ikea. Bij Ikea kunt u kiezen uit klassieke, landelijke, tijdloze en moderne keukens. Na het kiezen van de stijl kunt u kiezen voor de kleur. Per stijl zijn er diverse kleuren waar u uit kunt kiezen.

Ook het kiezen van het keuken werkblad kunt u hier doen. Materialen waar Ikea keuken werkbladen van gemaakt kunnen worden gekozen. Over het algemeen worden werkbladen van Ikea gemaakt van spaanplaat en zijn er helaas geen granieten, stenen of betonnen werkbladen mogelijk. Mede hierdoor is een Ikea keuken redelijk scherp geprijsd. De werkbladen zijn te verkrijgen in diverse diktes en kleuren.

Stap 3 keukenapparatuur

Na het kiezen van de stijl en werkblad is de apparatuur van de keuken aan de beurt. U kunt uw keuken zo luxe maken als u zelf wilt. U kunt kiezen hoeveel en welke kranen u in de keuken wilt, of er een vaatwasmachine nodig is en welke koelkast en kookplaat u in uw keuken wilt.

Ook kunt u de details van uw keuken kiezen, denk hierbij aan handvatten, muurtegels en verlichting. Dit alles zorgt ervoor dat uw keuken exact uw droomkeuken zal zijn.

Stap 4 bestellen van de keuken

Nu alles aan uw nieuwe klopt, kunt u de keuken zoals ontworpen gaan bestellen. Dit kan in een Ikea vestiging samen met een keukenspecialist. Indien u over het gemaakte keukenontwerp twijfelt, is het mogelijk om deze samen met de specialist verder uit te werken.

Wanneer alles naar wens is, kan de keuken besteld worden.

Ikea keuken laten ontwerpen?

keuken 3d ontwerpen IkeaHeeft u zelf geen inspiratie of laat u het ontwerpen liever over aan een expert van Ikea? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Samen met de medewerker doorloopt u al uw wensen en behoeften. U kunt langsgaan in een van de Ikea winkels voor een uitgebreid advies.

Online bestellen Ikea keuken?

Helaas is het niet mogelijk om na het ontwerpen van de keuken deze online bij Ikea te bestellen. Hiervoor moet u uw ontwerp mailen of meenemen naar de keukenafdeling van Ikea. De keukenspecialisten van Ikea kijken dan samen met u of het door u ontworpen ontwerp tot de mogelijkheden behoort.

Door de check van de keukenspecialist bij Ikea weet u zeker dat u niks vergeten bent. De keukenspecialist kan het ontwerp controleren of eventueel aanpassingen in overleg doorvoeren. Zo zorgt u samen voor het beste resultaat.

Verschillende planners

Bij Ikea kunt u gebruik maken van verschillende soorten planners voor verschillenden ruimtes in het huis. Hieronder een overzicht met een aantal online planners van Ikea.

Dit is slechts een kleine selectie van het aantal planners dat Ikea aanbiedt.

Vallentuna planner

Met deze planner kun je jouw droombank maken. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en opstellingen. U krijgt meteen een inschatting van de kosten.

3D badkamer idee

Met deze planner kun je zoals de naam al zegt uw badkamer ontwerpen. De planner bestaat uit verschillende stappen die u dient te doorlopen om uw droombadkamer te maken.

Garderobekast planner

Met deze planner kunt uitgebreid uw ideale garderobe samenstellen. U kunt kiezen uit standaard indelingen of deze op maat maken. De planner is te vinden op de website van Ikea.

Zelf keuken 3D ontwerpen Ikea?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zelf een keuken via de Ikea website gaan ontwerpen. Start met ontwerpen met de Ikea keukenplanner.

Dit was alle informatie over keuken 3D ontwerpen Ikea. Eerst keukeninspiratie in huis ontvangen? Ontvang deze gratis keukenbrochures >>> of bekijk goedkopere keukens >>> dan bij de Ikea.